ACTIVE OUTDOOREVENTS

Active op uw locatie

Active OutdoorEvents heeft de mogelijkheid om naar u toe te komen met:

mountainbikes, stepperbikes, ( E ) kickbikes/steps, balanzebikes, Skike/Nordic skates etc.

Verder kunnen wij op uw locatie aanbieden:

18 holes fun Golf ( benodigde ruimte minimaal 3000 m2 ) waar wij het speelveld opbouwen en na afloop weer afbreken, ideaal voor grote groepen of te gebruiken met meerdere activiteiten samen. Prijs: € 150,- voor 2 uur ( langere tijd op aanvraag )

Archery-Tag / Shoot-out, wij bouwen een compleet speelveld op uw locatie op en begeleiden de spellen waarbij met een pijl met soft top en boog tegenstanders en targets geraakt dienen te worden. Trefbal maar dan met pijl en boog. Prijs op aanvraag voor groepen van 20-120 deelnemers.

Paintball op uw locatie bouwen wij een paintballveld op waarbij wij van a-z alles regelen en er 3 uur gespeeld kunnen worden. Geschikt voor grotere groepen bij bedrijven en of recreatiebedrijven zoals campings. Speciaal voor de jeugd caliber 0.50 veerdrukpistolen en de volwassenen schieten met luchtdrukpistolen tegen elkaar. Kosten voor een complete middag: € 1800,- inclusief 8000 kogels en complete begeleiding

Bootcamp op een door u aangewezen locatie kunnen wij voor grote groepen een bootcamp-parcours opbouwen waar dan gediplomeerde en ervaren bootcamp-instructeurs een clinnic/trainning kunnen verzorgen. Kosten training of clinnic: € 250,- deelnemers aantal van 20-40 duur activiteit 1,5-2 uur. Grotere groepen prijs op aanvraag

clinnics en events op locatie

Wij organiseren voor groepen en bedrijven ook clinnics op locatie, enkele voorbeelden hiervan zijn:

Active Defence : zelfverdediging gegeven in een leerzame clinnic waarbij attitude en kalmtebeheersing leidraad zijn. Als groep leert men hoe te handelen bij ongewenst kontact en hoe men zich kan verdedigen tegen o.a. een mes-aanval. Duur activiteit 1,5-2 uur kosten € 15,- p.p. vanaf 10 deelnemers te boeken. Gegeven door een gediplomeerd praktijkleraar.

teambuilding: diverse mogelijkheden om als bedrijf een tailormade teambuildingssessie te organiseren, daag ons uit en wij laten u versteld staan van onze mogelijkheden!

Skike en Nordic skating: vergelijkbaar met langlaufen, op lange skikes met behulp van poles je voortbewegen. Clinnics van 2,5 uur, aantal deelnemers 5-12

Samenwerkingspartners:

Active Sport Groep

De Active Sport Groep werkt met diverse grote evenementen bureau's samen en kan uw feest of event geheel naar uw wensen invullen, dit op uw of onze eigen locaties.

aanvraag activiteit