ACTIVE OUTDOOREVENTS

aanvraag activiteit

Reserveren

Een event en of tocht reserveren kan door een bezoek, aanvaarding van een offerte of een telefonische reservering welke door Active bevestigd geworden is of door een bevestigde reservering per E-mail / aanvraag formulier van onze site plaatsvinden.

Het aantal deelnemers worden dan in de bevestiging vermeld en de factuur die hierop gebaseerd is is dan bindend.

leveringsvoorwaarden


een reservering is rechtsgeldig als deze door Active Outdoorevents telefonisch of per E-mail bevestigd geworden is.

Er worden de volgende regels en leveringsvoorwaarden toegepast welke door akkoord te zijn gegaan met een boeking/reservering van toepassing zijn:

 1. Annuleringen zijn mogelijk tot 7 werkdagen voor het geplande event, er worden dan €50,- annuleringskosten in rekening gebracht of een andere datum geprikt.
 2. Bij annuleringen binnen 7 dagen voor het geplande event wordt het volledige bedrag in rekening gebracht, of er wordt een nieuwe datum afgesproken en vastgelegd. Restitutie van dan gedane aanbetalingen zijn niet mogelijk!
 3. Er kan indien Active dit nodig vind een aanbetaling verlangd worden, na deze aanbetaling is de reservering pas geldig.
 4. Groepen kunnen altijd ingedeeld worden bij andere groepen om deel te nemen aan de aangeboden activiteiten, reserveren met het recht om als groep alleen te spelen is mogelijk met een toeslag van € 25,- tot - € 50,- per reservering en afhankelijk van de grote van de groep of dit mogelijk is.
 5. Een bbq bij een boeking gereserveerd kan tot uiterlijk 5 dagen voor aanvang gewijzigd worden. Een bbq dient vooraf bij reservering betaald te worden!!
 6. Niet komen opdagen zonder bericht betekend het hele bedrag van de boeking betalen, bij een calamiteit waarvoor de klant niet aansprakelijk is wordt er een nieuwe datum afgesproken zonder extra kosten.
 7. Elke reservering vind plaats op een overeengekomen tijdstip, te laat komen kan betekenen dat men minder lang kan deelnemen aan het arrangement omdat de tijdslimiet afloopt en er andere groepen komen spelen.
 8. Bij een reservering op rekening dient het bedrag vooraf overgemaakt te worden op ons rekeningnummer NL08RABO0106235087 o.v.v. naam en datum groep, of het bedrag dient binnen 14 dagen overgemaakt te worden, bij betalen op rekening worden €50,- aan kosten in rekening gebracht.
 9. Active  is niet aansprakelijk voor zoekgeraakte of beschadigde bezittingen van bezoekers, klanten en of derden aanwezigen.
 10. Bezoekers, klanten dienen altijd de regels zoals deze op deze voor en tijdens het event uitgelegd worden door de aanwezige begeleiding na te leven.
 11. Deelnemen aan activiteiten aangeboden door Active dienen te gebeuren zonder onder invloed te zijn van middelen die het normaal functioneren beinvloeden.
 12. Betalings mogelijkheden @ Active Outdoorevents zijn:

1) Contant na afloop

2) Via de mobiele-pinautomaat na afloop ( pin reserveren, niet altijd beschikbaar )

3) d.m.v. overmaken op ons rekeningnummer voor aanvang boeking of met een rekening na afloop welke binnen 14 dagen betaald dient te worden hiervoor rekenen wij een toeslag van € 50,- per boeking!